dinsdag 17 april 2012

Weight of Colour (deel 2)

www.weightofcolour.nl

Vrijdag de dertiende april hebben we met een groep enthousiaste mensen een mooi patroon kunnen leggen van witte en zwarte kiezelsteentjes in het centrum van Amsterdam aan het Spui. Het ging allemaal sneller dan we dachten en het was zelfs nog leuker om te doen dan we ons hadden voorgesteld.     
fotografie: Espen Strandhagen



Het langslopende publiek bleef staan voor een praatje. Wat zijn jullie aan het doen? Waar gaat dit over? Mogen we meedoen ? Een aantal volwassen en kinderen gingen spontaan op straat zitten om mee te helpen, echt geweldig. Het resultaat zag er indrukwekkend uit, met beperkte middelen zo’n effect !

De bezoekers van de lezing van Michael Taussig in de Lutherse Kerk reageerden aangenaam verrast. De zondagse kerkgangers ontvingen decoraties zelfs met open armen als een blijvende verrijking van hun voorhof. Helaas dacht de gemeente reiniging daar anders over.

Al met al een heel geslaagde actie voor herhaling vatbaar.
Dankzij de inzet van Espen Strandhagen, Esther Maagdenberg, Martine Inhetgras, Pepi Calvillo, Lisa Vermunt, Maja von Hanno, Karsten Hannig en Frederico Branco.











 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten